Connect with us

LoL

Ailesinde büyük sorunlar yaşayan Doublelift, zorlu kararını verdi

Doublelift, kariyerinin en zorlu kararını verdi.

League of Legends’ın en ünlü oyuncuları arasında yer alan Yiliang Peter “Doublelift” Peng, çok zor günler geçiriyor. Abisi tarafından annesi öldürülen ve babası da ağır yaralanan Doublelift, belki de kariyerinin en zorlu kararını almak zorunda kaldı.

Abisi ailesine saldırmıştı

Ünlü oyuncunun abisi geçtiğimiz hafta annesini bıçakla öldürmüş ve babasını da ağır yaralamıştı. Oyuncu bu haberi kişisel sosyal medya hesabından yayımlamıştı. Olayın ardından çok geçmeden yakalanan abisi gözaltına alındı. Zor günler yaşayan Doublelift ise bir süre sosyal medyadan ve internetten uzak duracağını açıklamıştı.

Kariyerinin en zor kararını verdi

Annesini kaybeden Doublelift, belki de kariyerinin en zor kararını verdi. Twitter üzerinden açıklama yapan Team Liquid’in sahibi, oyuncu ile konuştuklarını ve finalde oynama kararı aldığını belirtti. Oyuncunun böyle bir karar alması öncelikle takımı ve topluluk tarafından büyük destek aldı.

Riot Games’den açıklama var

Bu gelişmelerin ardından Riot Games de twitter üzerinden açıklama yaptı. “Oyuncunun oynama kararı almasına saygı duyuyoruz. Hafta sonu gücümüzün yettiği kadarıyla ona destek olmaya çalışacağız.” diye açıklama yaptı.

Tüm bu gelişmelerin yaşandığı dönemde insanların en merak ettiği ise Doublelift ile Team Liquid takımının performansı. Zorlu bir dönemden geçen oyuncunun oynama kararı almasına neredeyse herkes saygı gösterdi. Şimdi ise gözler hafta sonunda oynanacak olan finallerde.

 

Çocuk yaşta espor haberleri yazmaya ve espor etkinlikleri yönetmeye başlamış bir espor tutkunu. Ayrıca sıkı bir Göztepe taraftarı!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL