Connect with us

Espor

200,000$ ödül havuzu ile JBL Quantum Cup 11 Aralık’ta başlıyor!

200,000$ ödül havuzu ile JBL Quantum Cup 11 Aralık’ta başlıyor!

JBL Quantum; 19 Kasım tarihinde, resmi Twitter hesabı üzerinden 200,000$ ödül havuzuna sahip ve 3 ayrı oyun ile 3 gün boyunca sürecek olan JBL Quantum Cup‘ı duyurdu.

3 günlük sürece yayılmış olan turnuva, 11 Aralık Cuma günü boyunca sürecek olan 100,000$ ödül havuzuna sahip Fortnite turnuvası ile başlayacak. Oyuncuları daha da sevindiren haber ise turnuva detaylarını resmi Twitter hesabından paylaşan Fortnite tarafından geldi. JBL Quantum Cup‘ın 2. ve 3. günlerinde düzenlenecek olan PUBG ve Valorant turnuvalarının aksine, Fortnite turnuvasına herkesin katılma imkanı var. ESL Play üzerinden kolayca katılım sağlayabileceğiniz Fortnite turnuvasının detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

JBL Quantum Cup‘ın 2. günü Kuzey Amerika’nın en seçkin 8 Valorant takımının yer alacağı ve toplamda 50,000$ ödül havuzuna sahip Valorant turnuvası ile başlıyor. Türkiye saati ile 00.00’da başlayacak olan turnuva, 5 saatlik bir sürecin ardından ilk tur tamamlanacak ve ardından 4 takım bir üst turda oynamaya hak kazanacak.

Günün erken saatlerinde başlayan Valorant turnuvasındaki ilk turun ardından, en iyi 16 Asya Pasifik “PUBG Continental Series” takımının yer alacağı ve toplamda 25,000$ ödül havuzuna sahip PUBG turnuvası oynanacak. Oyuncular için 5 saatlik uzun ve zorlu bir maratonun ardından turnuva sona erecek.

JBL Quantum Cup‘ın 3. gününde ise; oynanan ilk turun ardından, Valorant turnuvasında bir üst turda oynamaya hak kazanmış olan 4 takım, final maçlarında kozlarını paylaşacaklar. Kuzey Amerika’nın en iyisi olma unvanını hak eden bu 4 takımın oynayacağı final maçlarının ardından, 6 saatlik canlı yayının sonunda kupa sahibini bulacak.

Sırasıyla Fortnite, Valorant ve PUBG turnuvalarının gerçekleşeceği JBL Quantum Cup, 3 gün boyunca JBL_Audio Twitch kanalından canlı yayınlanacak. Turnuvanın yayın saatlerine, ödüllere ve geri kalan detaylara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor