Connect with us

LoL

2021 LCS Yaz Mevsimi’nin en popüler ejder ruhu belli oldu!

2021 LCS Yaz Mevsimi’nin en popüler ejder ruhu belli oldu!

Ejder Ruhu

League of Legends‘ta ejder ruhu tamamen rastgele olarak lanse edilse de 2021 LCS Yaz Mevsimi bize matematiğin her zaman haklı çıkmadığını kanıtladı. Yaz Mevsimi boyunca Bulut Ruhu büyük bir farkla en çok kendini gösteren ruh olmayı başardı!

Games of Legends istatistiklerine göre Bulut Ruhu oynanan 135 karşılaşmanın 44‘ünde boy göstererek en popüler ejder ruhu oldu. Bulut Ruhu’nu 31 oyunla Dağ Ruhu takip ederken Okyanus ve Alev ruhları 30 ve 28‘le karşımıza çıkıyor.

İlginizi Çekebilir: 

BIG Clan, OMEN ile ortaklığını genişletiyor!

Yeteri sayıda oyun oynandığı takdirde bu dört ruhun birbirini dengeleyebileceği düşünülebilir fakat Yaz Mevsimi’nin bitimiyle birlikte LCS’te Bulut Vadi’sinin diğer Vadi’lere oranla daha çok göründüğü de bir gerçek. Hatta Element Ejderleri vadiye geldiğinden beri de yine LCS’te en popüler konumda olan ruh 75 oyunla Bulut Ruhu!

Bize daha yakın olan bir bölge olan LEC‘de ise durum tam tersi. Bulut Ruhu en az görünen üçüncü ruh olma özelliğini taşıyor. Başı ise Alev ve Okyanus ruhları 27‘şer oyunla çekiyor. Bizim ligimizde en fazla alt edilen ejderler ise Okyanus ve Bulut ejderleri!

Geçmiş olsun Levent “Levo” Balım!

8 yaşından beri oyun oynayan, esporla tanıştıktan sonra hayatı değişen bir insan. 10 yıllık League of Legends oyuncusu. Bilgisayar mühendisi.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL