Connect with us

Hearthstone

Hearthstone Tombs of Terror Chapter 4 ve Finale bugün yayınlanıyor!

Son maceralarımız belli oluyor!

Hearthstone’un son güncellemesi Saviors of Uldum ile birlikte gelen Tombs of Terror’de Chapter 4 ve Chapter 5 (Blizzard tarafından The Finale olarak değiştirildi.) bugün yayınlanacak. The Finale ile ilgili Blizzard’ın sıkı ağızlı politikasını koruyarak çok fazla bilgi vermedi fakat Chapter 4 ile ilgili elimizde birçok bilgi mevcut.

Tombs of Terror ne?

Tombs of Terror, Dungeon-run misali 4 Dual-Class Explorerdan biri olarak kendi karakterimizi ve yaptığımız Hero Power ve kart seçimleriyle kendi tahtamızı oluşturduğumuz Hearthstone’daki solo maceramız.

Chapter 4 ne zaman yayında olacak?

Türkiye saati ile Chapter 4 ve 5 saat 21.00’da oynanabilir olacak. Tabi ki oyuniçinde 700 gold (€6.99 EUR/$6.99 USD) ödeyip Chapter’ı satın almanız lazım veya tüm Chapterların içinde bulunduğu €14.99 EUR/$14.99 USD’a satılan paketi de alabilirsiniz.

Ödüller neler?

Bir Chapter’da yer alan 5 boss’u da öldürürseniz 3 adet Saviors of Uldum kart paketi kazanıyorsunuz. 4 Chapter’ı da tamamlayanlar ek olarak Golden Classic Pack de kazanacak. Ayrıca 5 Chapter’ı da normal ve heroic modda bitirenler aşağıdaki Card Back’leri kazanacak.

Chapter 4

Chapter 4, Halls of Origination’da oynanacak. Hunter ve Warrior bir hero olan Brann Bronzebeard’ı açabileceğiz. Bölümün End Boss’u Plague Lord of Wrath, yani Icarax olacak. Bu bölümdeki Twist ise eğer bir minyon hasar aldıktan sonra hayatta kalırsa +1 hasar kazanacak.

Chapter 5

Chapter 5 yani The Finale’in nerede geçeceğini ve hangi kahramanı açabileceğimizi bilmiyoruz, bu bilgi henüz paylaşılmadı. Bölümün End Boss’u Plague Lord of Flame, yani Tekahn olacak. Bu bölümdeki Twist’imiz de henüz bilinmeyenler arasında.

Espor yazarı, içerik üreticisi. Gazi Üniversitesinde, Elektrik-Elektronik Mühendisi olmaya çalışan acımasız bir defans oyuncusu. Şef Editör, he bir de Fenerbahçeli. DM atın ben size dönerim.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Hearthstone