Connect with us

Espor

Fenerbahçe Espor Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi kadrosu tamamlandı

Fenerbahçe Espor Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi kadrosunun duyurulmasının ardından Emre Aksoy’dan da bir açıklama geldi.

Fenerbahçe Espor Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi kadrosu tamamlandı

Galakticos ve Beşiktaş Esports’un ardından Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi için hazırladığı League of Legends kadrosunu duyuran bir sonraki isim Fenerbahçe Esports oldu. 29 Mayıs Pazar günü yapılan paylaşımlar ile Fenerbahçe Espor Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi kadrosu tanıtıldı.

Saat 19.00 sularında yapılan paylaşıma göre yaz mevsiminde sarı lacivertli takımın formasını giyecek isimler olan NaakNako, SeongHwan, Stillnumb, Ruep, Carry ve 361efe, “Her Biri Kendini Kanıtladı, Şimdi Sıra ŞAMPİYONLUKTA! Karşınızda Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi’nde mücadele edecek kadromuz.” ve “Sarı lacivert ruhunu gösterecekler. Başarılar takım!” sözleri ile açıklandı.

Fenerbahçe Espor Genel Menajeri Emre Aksoy duyuru sonrası konuştu

Fenerbahçe Espor Genel Menajeri Emre Aksoy, yeni mevsim kadrosunun tanıtılmasının ardından kişisel Twitter hesabı üzerinden bir açıklama gerçekleştirdi. League of Legends 2022 Yaz Mevsimi kadrosunun hayırlı olmasını dileyen Aksoy, taraftarların mutlaka beklentilerinin olduğunu ve beğendikleri farklı oyuncuları da kadroda görmek isteyebileceklerini dile getirip şöyle devam etti:

“Sizleri anlıyorum fakat bu kadronun kurulma nedenine, süreç boyu tartışmalarımıza ve split boyunca kadro ile birlikte çalışacak ekibe güveniyorum. Seonghwan ve Stillnumb, geçtiğimiz sene akademi takımındaki gelişimleri ile hazır olduklarını gösteren genç oyuncularımızla uyum sağlayacak ve bu bizi başarıya götürecek, buna inanıyorum.”

Aksoy’dan eski Feenrbahçe Espor oyuncuları hakkında değerlendirme

Gerçekleştirdiği açıklamada yeni kadroları hakkında çok fazla yorum yapmayacağını dile getiren Emre Aksoy, geride kalan Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi’nde takımda forma giyen yerli oyuncular hakkında birkaç yorum yapacağını söyledi.

Fransa merkezli Team GO takımına transfer olan Erkmen “NuQ” Erdoğdu’nun takıma çok kısa bir süre için katıldığını belirten Aksoy, elinden gelen her şeyi yaptığını ve profesyonelliği ve karakteriyle unutulmaz bir esporcu ve şimdiden birçok menajerin takımda görmek istediği bir oyuncu olduğunu ifade etti.

Volkan “Ellam” Dinçer hakkındaki düşüncelerini “Birçok konu ile ayrı ayrı rekabet etmenin ne demek olduğunu biliyorum. Hiç durmadan savaştın, her an daha iyisini başarmamız için çabaladın. Fenerbahçe’ye olan sevgin ve başarma hırsınla birçok defa yanımızda yer aldın. Bunu yaparken birçok şeyden ödün verdin. Keşke birçok defa daha birlikte kupa kaldırabilseydik.” sözleri ile dile getiren Emre Aksoy, oyuncuya kariyerinde başarılar dilemeyi unutmadı.

Aksoy’un yaptığı açıklamada hakkındaki düşüncelerini açıkladığı son isim destek rolünde gördüğümüz Ozan Samican “Sparz” Özbay oldu. Sparz hakkında “Her oyuncu her takımda profesyonel olmak durumundadır. Taraftar olmak ya da olmamak takımda vereceğin katkıyı değiştirmemelidir. Fakat Sparz bugüne kadar Fenerbahçe için hep bir fazlasını verdi. Bir profesyonelin fazlası oldu. Fenerbahçe’ye olan sevgisi gerçekten emeklerine, çabalarına da yansıdı.” şeklinde konuşan Aksoy, Sparz’ın bir takımın gerçekten ihtiyaç duyduğu ve gördüğü en gerçek destek olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Espor Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi kadrosu

  • Kaan “Naak Nako” Okan
  • Yoon “SeongHwan” Seong-hwan
  • Onurcan “stillnumb” Başkurt
  • İlker “Ruep” Bilen
  • Mustafa “Carry” Selim Yılmaz
  • Efehan “361efe” Ordulu (Orman/Yedek)

İlginizi Çekebilir:

Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi başlangıç tarihi açıklandı!

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor