Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

Dedikodu: Space Soldiers oyuncuları Beşiktaş için oynayabilir

Dedikodu: Space Soldiers’tan ayrılan kadro, #Beşiktaş ile anlaşabilir.

Uzun sayılabilecek bir süredir Space Soldiers yönetimiyle aralarının açık olduğu görülen kadro, kısa bir süre önce Space Soldiers çatısı altından ayrıldığını duyurdu. Özellikle son dönemde böyle bir gelişmenin olacağına dair birçok iddia gündemdeydi. Şimdiyse oyuncuların yeni takımı üzerine bir iddia söz konusu.

Kaynağını açıklayamayacağımız bir gelişmeye göre Space Soldiers oyuncuları ilerleyen dönemde Beşiktaş çatısı altında yoluna devam edebilirler. Kadın CS: GO takımı, kadın LoL takımı ve PUBG kadrosuyla son dönemde espor ataklarını sıklaştıran Beşiktaş‘ın, Space Soldiers’ın eski oyuncularını kadrosuna ekleyebileceği düşünülüyor.

ngiN’den bu iddiayı güçlendiren hareket

Bu iddiayı güçlendiren bir gelişmeyse takım oyuncusu Engin “ngiN” Kor’dan geldi. Bir süredir siyah profil fotoğrafı ve Space Soldiers formalı kapak fotoğrafıyla sosyal medyada yer alan oyuncu, profil fotoğrafına kendi fotoğrafını eklerken kapak fotoğrafınaysa kartal ekledi. Beşiktaş’a transfer olacağı söylenen kadrodan ngiN’in böyle bir değişiklik yapması dikkat çekti.

Bir diğer yandan Space Soldiers’tan ayrılan kadro için yurt dışından da tekliflerin olduğu konuşuluyor.

İlginizi çekebilir:

3 Yorum

3 Comments

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive